O Villi IVE

O Villi IVE

Vila IVE, predivno blago udobnosti, smještena je kod prijelaza Svetog Petra u Turanj. Ovo luksuzno utočište, udaljeno samo 80 koraka od zadivljujućeg Jadranskog mora, odvodi vas u svijet bezbrižnih trenutaka s predivnim pogledom na more iz mnogih prostora.

Vaš put do našeg smještaja je jednostavan, jer vas vodi udoban automobilski put, istovremeno dostupna je ugodna pješačka staza s sigurnom biciklističkom stazom koja vas povezuje sa središtem Svetog Petra i Turanja.

U blizini se otvaraju niz turističkih bisera. Osim blizine očaravajućeg otoka Galešnjak, posjet jednom od najdragocjenijih dragulja Dalmacije, grada Zadra, također je na dohvat ruke.

Samo kratkih kilometar daleko prostire se jedna od najvećih marina na Jadranu, Sukošan, dok u neposrednoj blizini otkrivate Biograd na moru, poznat po svojim brojnim gastronomskim i kulturnim događanjima.

A ako tražite jedinstveno prirodno iskustvo, ne zaboravite na nacionalni park Kornati, gdje vas očekuje 89 prekrasnih otoka. Možete se odlučiti za organizirani vođeni izlet brodom ili istražiti tu ljepotu na vlastitu odgovornost.

Iznimno iskustvo u našim apartmanima također uključuje blizinu i čaroban pogled na otok Galešnjak – poznat kao Otok Ljubavi, koji se smatra jednim od najomiljenijih otoka na svijetu. Do ovog nenaseljenog otoka u obliku srca možete stići s plaže i prepustiti se čarima ovog romantičnog mjesta.